BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

- Az Európai Központi Bank, az Európai Bizottság és a Nemzetközi Valutaalap képviselői Görögországba utaznak, hogy megkezdjék az ország harmadik pénzügyi mentőcsomagjának első felülvizsgálatát.

- Január harmadik hétfőjén minden évben Martin Luther King napját ünnepelik az Egyesült Államokban. A munkaszüneti nap miatt az amerikai részvény- és kötvénypiacokon is szünetel a kereskedés.

- A Kőolaj-exportáló Országok Szervezete (OPEC) közzéteszi havi olajpiaci jelentését, amelyben a globális nyersolaj-kereslet és -kínálat áttekintésén túl a világgazdasági folyamatokat is megvizsgálja.

- Kuroda Haruhiko japán jegybankelnök az intézmény vezetői találkozóján mond beszédet, ezzel párhuzamosan a hazai regionális gazdaságok helyzetéről negyedévente megjelenő Sakura-jelentést is publikálják.

- Svédországban a Riksbank közzéteszi január eleji rendkívüli ülésének jegyzőkönyvét, amelyen az igazgatóság felhatalmazta a jegybankelnököt és helyettesét arra, hogy bármikor interveniáljon a devizapiacon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.