BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Kínában ismertetik a negyedik negyedéves GDP-adatokat. Az elemzői prognózisok szerint 6,9 százalékra lassulhatott tavaly a növekedés üteme, ami a 2008-as válság óta a legalacsonyabb adat lenne.

A Nemzetközi Valutaalap délelőtt 11 órakor közzéteszi friss World Economic Outlook című kiadványát, amelyben felülvizsgálja a világ országainak növekedési kilátásait a következő öt évre vonatkozóan.

Piacnyitás előtt jön ki a Morgan Stanley negyedik negyedéves gyorsjelentése. Az elemzők 7,6 milliárd dollár bevételre és 0,33 dolláros egy részvényre jutó nyereségre számítanak az amerikai nagybanktól.

A Bank of America is piacnyitás előtti teszi közzé negyedéves számait. Az elemzők az előző negyedévhez képest kissé visszafogottabb eredményekre számítanak az amerikai banktól, bevételi oldalon 19,8 milliárd dollárt, egy részvényre jutó nyereségben pedig 0,264 dollárt várnak.

Piaczárás után kerül nyilvánosságra a Netflix negyedik negyedéves gyorsjelentése, amelyben elemzők szerint 1,8 milliárd dolláros árbevétel mellett 2 centes egy részvényre jutó nyereségről számolhat be.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.