BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

- Az Európai Központi Bank kamatdöntő ülést tart. A piacokon most nem számítanak további mennyiségi lazításra a decemberi döntés után, leghamarabb júniusban növelhetik a jelenlegi eszközvásárlási program összegét.

- Zárás után teszi közzé negyedéves számait az American Express. A kártyatársaságtól 8,35 milliárd dolláros bevételt és 1,13 dolláros egy részvénye jutó eredményt várnak az elemzők.

- Jelent a United Continental. A várakozások szerint 9,08 milliárd dolláros bevétellel zárhatta az október–decemberi időszakot a légitársaság, ez 2,5 százalékos csökkenésnek felel meg az előző évihez képest.

- A Verizon Communications is publikálja negyedéves eredményeit. A távközlési cég 34 milliárd dolláros bevétellel és 88 centes egy részvényre jutó profittal zárhatta az év utolsó három hónapját.

- Az USA közzéteszi heti jelentését a nyersolaj-, illetve üzemanyagkészletek alakulásáról. A nyersolajtartalék múlt héten 482,6 millió hordót tett ki, ez legalább 80 éves januári csúcsot jelent.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.