BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

- A General Electric az amerikai tőzsdék nyitása előtt teszi közzé negyedéves gyorsjelentését. A cégtől 36 milliárd dolláros bevételt és 50 centes egy részvényre jutó eredményt várnak az elemzők.

- Az előzetes számok publikálása után közzéteszi részletes jelentését az SAP. A német szoftvercég két számjegyű bevételnövekedésről számolt be az október–decemberi időszakra, a profit pedig a vártnál jobb lett.

- Németország, Franciaország és az euróövezet januári előzetes feldolgozó- és szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-indexeit közlik. Decemberben a németeknél mindkét szektor a vártnál jobb adatokról számolt be.

- Az Európai Központi Bank negyedéves szakértői felméréséből (SPF) kiderül, a piacon hogyan látják az infláció pályáját, a GDP-növekedést és a munkanélküliség alakulását az eurózónában a következő években.

- A Standard & Poor’s felülvizsgálja Görögország adósságának besorolását, most a befektetésre nem ajánlott CCC+ minősítéssel tartják nyilván. Felminősítés csak a harmadik mentőcsomag sikeres első felülvizsgálata esetén valószínű.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.