BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Ma publikálja negyedéves számait a Ferrari. A konszenzus szerint az október–decemberi időszakot 746 millió eurós bevétellel és 66 millió eurós nettó eredménnyel zárhatta az olasz luxusautó-gyártó.

A hétfői nyitás előtt teszi közzé negyedik negyedéves számait a McDonald’s. A lánc a várakozások szerint 6,22 milliárd dolláros bevétellel és 1,23 dolláros egy részvényre jutó profittal zárhatta a negyedévet.

A német üzleti klíma januári helyzetéről ad áttekintést az Ifo intézet. A német elemzők és befektetők körében végzett ZEW-felmérés a hangulat érdemi romlásáról számolt be, hasonlóan tehetnek a vállalatok is.

Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke este a németországi Eschbornban ad elő, ahol a gazdaság kilátásairól és az olajárzuhanás monetáris politikai következményeiről is kifejtheti álláspontját.

Japánban az árukereskedelmi mérleg decemberi statisztikáját közlik. Novemberben a külkereskedelmi hiány a vártnál nagyobb mértékben szűkült, mivel az import gyorsabban csökkent, mint az export.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.