BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Görögországban a – harmadik pénzügyi mentőcsomag által életre hívott – állami eszközértékesítő alap bejelenti a pireuszi kikötőben lévő részesedésének eladásáról szóló tranzakció eredményeit.

Barack Obama elnök megtartja hagyományos évértékelő beszédét a kongresszus előtt. Obama most kezdte meg mandátumának utolsó évét, így talán ez lehet az utolsó alkalom, hogy nagy bejelentéseket tegyen terveiről.

Az amerikai Energetikai Infor­mációs Hivatal közzéteszi Short- Term Energy Outlook című kiadványát, melyben az energiaárakra, illetve a kereslet és a kínálat alakulására vonatkozó előrejelzéseket közöl.

A Bank of France monetáris politikai témájú konferenciáján számos neves jegybankár megszólal, köztük Peter Praet, Jens Weidmann, Mark Carney, Stanley Fischer, Kuroda Haruhiko, valamint Christine Lagarde is.

A CSX Corp közzéteszi negyedik negyedéves számait. A szállítmányozási vállalattól 2,87 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami 10 százalékos csökkenés az előző év azonos negyedévéhez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.