BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Gyorsjelentését publikálja a Hertz. A cég 2,5 milliárd dolláros bevételt érhetett el az októbertől decemberig tartó időszakban, ami 2 százalékos csökkenést feltételez az előző év azonos negyedévéhez képest.

A 3D Systems is közzéteszi negyedik negyedéves eredményeit. A cégtől 160 millió dolláros bevételt és 2 centes egy részvényre eső eredményt várnak az elemzők a Thomson Reuters konszenzusa szerint.

A Horizon Pharmától az elemzők azt várják, hogy, közel 241 millió dolláros árbevételről ad hírt ma publikálandó negyedik negyedéves gyorsjelentésében, az egy részvényre jutó nyeresége pedig 62 cent lehet.

A Német Statisztikai Hivatal közzéteszi a januári kiskereskedelmi adatokat. A piaci várakozások szerint a tavaly decemberi 1,5-ről 0,8 százalékra eshetett vissza a forgalom volumene, ami nyolc hónapos mélypontnak felelne meg.

Az eurózóna februári előzetes inflációs adatairól számol be az Eurostat. Az elemzői várakozások alapján a januári 0,3-ről 0,4 százalékra gyorsulhatott fel az infláció, amibe azonban bekavarhat majd a pénteki negatív német adat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.