BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

Közzéteszi negyedik negyedéves gyorsjelentését az Adidas. A sportruházati termékeket gyártó cég bevétele 3,98 milliárd euró lehetett, és 8 millió eurós nettó profitot várnak az elemzők.

Publikálja negyedéves számait a Continental abroncsgyártó. A vállalat bevétele közel 10 milliárd euróra rúghatott a negyedévben, nettó eredménye pedig 723 millió eurós profit lehet az elemzői konszenzus szerint.

Kínából érkezik a Caixin-féle februári szolgáltatóipari beszerzésimenedzser-index. A januári 52,4 pont féléves csúcsnak bizonyult, amelyet februárban is egy – a növekedést jelző – 50 pont feletti érték követhet.

Az USA-ban az ISM közléséből kiderül, milyen hónapja volt februárban az amerikai szolgáltató szektornak. A várakozások szerint közel két éve nem nőtt olyan lassú ütemben a szektor, mint most.

Brazília publikálja 2015-ös GDP-növekedési számait. Az elemzői várakozások szerint 3,7 százalékkal zsugorodhatott a legnagyobb latin-amerikai gazdaság tavaly, ez 1990 óta a legmeredekebb visszaesés lenne.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.