BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Lufthansa ma teszi közzé negyedik negyedéves eredményeit. A német légitársaság 7,62 milliárd eurós bevétellel zárhatta az időszakot, a nettó eredmény szintjén pedig 67 millió euró vesztesége keletkezhetett.

A svájci jegybank csütörtökön tartja negyedévente összehívott kamatdöntő ülését. A várakozások szerint még sokáig, legalább 2017 második feléig változatlanul hagyják a negatív tartományban lévő irányadó rátát.

Kamatmeghatározó ülést tart a Bank of England is. Az irányadó ráta továbbra is a rekordalacsonynak számító 0,5 százalékon maradhat, a piac várakozásai szerint legalább 2017 első negyedévéig.

Délután megkezdődik az uniós állam-, illetve kormányfőket tömörítő Európai Tanács kétnapos ülése Brüsszelben, ahol a migráció lesz a fő téma. Pénteken a török miniszterelnök is csatlakozik a tanácskozáshoz.

Publikálja számait az Adobe System: a február végén zárult negyedévben a cég bevétele 1,34 milliárd dollár lehetett, ez 20 százalékos növekedésnek felel meg az előző év azonos negyedévéhez képest.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.