BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Erre figyel ma a piac

A Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank kamatdöntő ülést tart. Bár a várakozások szerint év végéig 1 százalékra csökkenhet az irányadó ráta, a mai ülésen valószínűleg még változatlan szinten hagyja azt a monetáris tanács.

Németországból érkezik az Ifo és a ZEW márciusi gazdasági hangulatindex is. A piaci várakozások szerint az Ifo index 98,8 pontról egy ponttal, míg a ZEW mutatója 52,3 pontról 54 pontra emelkedhet.

Az euróövezet több országából érkeznek az előzetes márciusi beszerzésimenedzser-indexek. A német feldolgozóipari konjunktúramutató 50,4 ponttal februárban épphogy a szektor növekedését jelezte.

Kedden teszi közzé legutóbbi negyedévének eredményeit a Nike. A cég február végén zárult negyedévére 8,2 milliárd dolláros bevételt várnak az elemzők, ami közel 10 százalékos növekedésnek felel meg.

Negyedéves gyorsjelentést közöl a Krispy Kreme Doughnuts. Az élelmiszer-ipari cég 133 millió dolláros bevételt és 21 centes egy részvényre jutó eredményt könyvelhetett el a január végén zárult negyedévben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.