BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Befektetőkkel ismerkedtek a magyar cégek Párizsban

Hat magyar tőzsdei vállalat is részt vett Párizsban azon a kétnapos befektetői konferencián, amelyen több mint 60 európai tőzsdén jegyzett cég képviselői találkoztak közel 100 intézményi befektetővel – közölte a Budapesti Értéktőzsde Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a június 28-án és 29-én megrendezett befektetői eseményen a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) már jegyzett hat vállalat (Alteo, ANY, Duna House, Mol, PannErgy, Richter Gedeon) vezetői folytattak kétoldalú megbeszéléseket a European Midcap Event elnevezésű rendezvényre látogató intézményi alapkezelőkkel.

Az eseményen a közel száz érdeklődő – elsősorban francia és benelux – portfoliómenedzser találkozott 66 európai tőzsdén jegyzett vállalat képviselőjével.

A közlemény szerint a tőkepiac pozitív hangulata hozzájárult ahhoz, hogy növekedjen a befektetői megbeszélések száma tavalyhoz képest, közel 60 tárgyalás zajlott le. A rendezvény tőzsdei partnerei a BÉT és a Varsói Értéktőzsde mellett a spanyol Bolsas y Mercados Espanoles volt.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.