BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Erste Banknál is elérhető az Apple Pay

A pénzintézet ügyfelei számára a fizetési eszköz bevezetése rég várt lépés volt.

Keddtől az Erste Bank Hungary ügyfelei is elérhetik az Apple Payt, az egyszerű, gyors, kényelmes és biztonságos mobilfizetési megoldást. A pénzintézet ügyfelei számára a fizetési eszköz bevezetése rég várt lépés, hiszen MobilBank alkalmazást használó ügyfeleinek körében másfélszer nagyobb – mintegy harmada a teljes felhasználók között – az iPhone aránya, mint a magyar okostelefon tulajdonosok esetében. Harmati László, a pénzintézet lakossági vezérigazgató helyettese hangsúlyozta,

a bank törekszik arra, hogy ügyfeleinek teljes körű szolgáltatásokat kínáljon, így a választott kártyatársaságtól függetlenül élvezhetik a gyors és kényelmes fizetési mód előnyeit.

Az Erste büszke arra, hogy ügyfeleinek több mint a fele kifejezetten érdeklődik a technikai újdonságok iránt, folyamatos fejlesztéseivel ezért leginkább az ő igényeiknek kíván megfelelni – tette hozzá.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.