BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Brókercsínyekre ingerelhet hétfőn az illikvid forintpiac

Ma ugyan felfelé indult az árfolyam, de a következő napokban még folytatódhat a korrekció, ám a trend is inkább felfelé mutat.

A 365-ös támasz tesztelését követően ma ismét felfelé indult az euró-forint árfolyam, de továbbra is arra számítunk, hogy a következő napokban folytatódik a korrekciós mozgás a 363,15-ös szint irányába – mondta Varga Zoltán, az Equilor szenior elemzője. Hozzátéve: ezt követően érdemes lehet ismét a vételi lehetőségeket keresni, mivel a fő trend továbbra is felfelé mutat.

Arról sem szabad elfeledkezni, hogy a hétfői magyar nemzeti ünnep miatt a pesti parkett zárva lesz, vagyis a londoni brókerek szinte magukra maradnak a forintpiacon, így egy-egy nagyobb pozícióval időlegesen befolyásolni tudják az árfolyamot. Bár most nincs napirenden komolyabb forintellenes spekuláció, de Varga Zoltán szerint

a napon belüli volatilitás így is megnövekedhet. Különösen, hogy a korrekció miatt mindkét irányú mozgásra lehet tétet tenni.

A technikai ellenállási szintek 369.21 (Fibo 0 százalék) és 370.

Péntek délben 366 közelében jegyezték az euró-forintot.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.