BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Wizz Air a Barclays egyik kedvence

Négyes listára a került a diszkont légitársaság.

A logisztikai és légi közlekedési ágazaton belül a Wizz Air is szerepel a Barclays által 2022-re ajánlott négy kiemelt részvény listáján – közölte a brit bankház. A magyar légitársaság felülsúlyozásra ajánlott részvényeinek előretekintő 12 havi célára a Barclays-nál egyébként jelenleg 5450 penny, miközben hétfőn 4024 pennyn zárt a papír Londonban.

Fotó: Veres Viktor

Rishika Savjani részvényelemző kiemelte még a szektorból a Ryanairt, a Deutsche Postot és a dán DSV logisztikai vállalatot is. A Deutsche Postot is felülsúlyozásra ajánlják 72 eurós célárral. A német postavállalat részvényei hétfőn 53,4 eurón búcsúztak a frankfurti parkettől.

Savjani azonban figyelmeztetett, hogy a járvány miatt az ellátási láncokkal összefüggő problémák 2022-ben is a fókuszban maradhatnak, és az utazási ágazat fellendülése valószínűleg tovább késedelmet szenved.

Gigamegrendelést jelentett be a Wizz Air konzorciuma

A Wizz Air és társai összesen 255 új keskeny törzsű Airbusszal bővítik flottáikat – jelentették be a dubaji légivásáron.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.