BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megvan, mikor érkezik a Stranger Things új évada

Örülhetnek a rajongók, hamarosan érkezik a negyedik évad, ám szomorkodhatnak is, hiszen az alkotók szerint az ötödik lesz a Stranger Things befejező évada.

A Stranger Thingset megalkotó Duffer testvérek nagy bejelentéseket tettek a Netflixen futó, népszerű sorozat jövőjével kapcsolatban – írja az Entertainment Weekly. A rajongók számára talán legfontosabb információ, hogy az új évad két részletben érkezik, és ezek közül az elsőt már május 27-én megtekinthetjük, míg a negyedik évad második része július 1-től lesz látható.

A sorozat kedvelőinek azonban azzal is szembesülniük kell, hogy a széria a végéhez közeledik, ugyanis a Stranger Things ötödik szezonja a befejező évad lesz. Matt és Ross Duffer szerint azonban már hét éve, a sorozat megalkotásakor készen állt a történet, melyet akkor négy vagy öt évadra terveztek.

Fotó: Shutterstock

Mostanra kiderült, hogy a történet kibontásához öt szezonra van szükség. Mindez már a Stranger Things új évadán is érzékelhető lesz, melyet követ a sorozat ötödik, befejező évada, ám hogy az mikortól lesz látható, még nem tudni.

Akiknek a sorozat által életre keltett világ elnyerte a tetszését, reménykedhetnek, hogy a Stranger Things univerzumának más történetei is láthatók lesznek. Noha az alkotók nem erősítették meg, hogy készülnek ezek a művek, sokat sejtetően megjegyezték, hogy a befejező évadon kívül is számos izgalmas történetet rejt a Stranger Things világa, új titkokat, kalandokat és váratlan hősöket.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.