BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Digisek lesznek a Direct One ügyfelei is

A tranzakciónak köszönhetően a 4iG csoport műholdas ügyfélbázisa 155 ezer előfizetővel bővülhet, tovább erősítve piacvezető szerepét a műholdas televíziószolgáltatások terén.

A 4iG közvetett leányvállalata, a DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság üzletág-átruházási szerződést írt alá a Canal+ Luxembourg műholdas televíziószolgáltató vállalattal és annak hazai leányvállalataival a Direct One magyarországi műholdas szolgáltató ügyfélállományának megvásárlásáról, illetve opcionálisan, a helyi kábelszolgáltatók hozzájárulásától függően, a kábeles műsorterjesztési portfóliójának átvételéről.

Budapest, 2023. június 3.Céglogó a 4iG Nyrt. informatikai-technológiai vállalat székházán a Szépvölgyi Irodaparkban, a főváros III. kerületében, a Montevideó utcában. A vállalat elnevezésében a 4i az International (nemzetközi), Innovative (újító), IT (információs technológia) és Investment (befektetés) angol szavakra utal, míg a G a group, vagyis (cég)csoport utalással rendelkezik.MTVA/Bizományosi: Róka László ***************************Kedves Felhasználó!Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzője/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Bővíti ügyfélbázisát a 4iG / Fotó: Róka László / MTI

A tranzakciónak köszönhetően a 4iG csoport műholdas ügyfélbázisa 155 ezer előfizetővel bővülhet, tovább erősítve piacvezető szerepét a műholdas televíziószolgáltatások terén. A lehetséges tulajdonosváltás a Direct One műholdas előfizetőit nem érinti, a szolgáltatásokat továbbra is változatlan formában és tartalommal vehetik igénybe.

A tranzakció a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyását követően zárulhat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.