BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Sorra töri át az ellenállási szinteket a Mol

A vezető részvények közül egyértelműen a Mol húzta az indexet a múlt héten. Az OTP támaszról fordult, a Richter fontos szint fölé kapaszkodott, a Magyar Telekom grafikonja pedig egy nagyobb mozgás lehetőségét kezdi mutatni.

A keddi negatív korrekciót követően ismét emelkedés indult a hazai részvénypiacon a múlt héten, így új történelmi rekordot is sikerült beállítani. A BUX indexben 71 264 pontnál alakult ki egy rövid távú támasz. A vezető részvények közül egyértelműen a Mol húzta a BUX-ot.

Budapest,,Hungary,-,October,20,,2018:,Mol,Petrol,Station,Top
A Mol vált a hazai tőzsde sztárjává / Fotó: Shutterstock

OTP

Az OTP árfolyama az 50 napos mozgóátlagra korrigált vissza, mely 17 826 forintnál jelent támaszt jelenleg. Ezt követően ismét emelkedés indult, most a 18 ezer forintos szint lehet kulcsfontosságú, amennyiben sikerül felette stabilizálódni, a következő ellenállási szintek 18 340 forintnál, majd 18 600 forintnál adódhatnak.

 

Richter

A Richter árfolyama visszakapaszkodott a 9585 forintos szint fölé, mely rövid távú támaszt képez. Letörése esetén 9420 forintnál adódna a következő szint, míg felül 9750 forintnál, majd 9855 forintnál húzódnak ellenállási szintek. Az indikátorok továbbra is felfelé mutatnak, a felső Bollinger-szalag is felfelé tart.

 

Mol

Az elmúlt napokban a Mol volt a hazai részvénypiac sztárja, sorra törte át az ellenállási szinteket, elsőként a 200 napos mozgóátlagot és egy Fibo-szintet, majd az 50 napos mozgóátlagot is sikerrel küzdötte le. A következő fontosabb ellenállás 2960 forintnál húzódik, az RSI indikátor alapján még lehet tér felfelé.

 

Magyar Telekom

A Magyar Telekom árfolyam-emelkedése az utóbbi időszakban megtorpant, a Bollinger-szalagok beszűkültek, ami arra utal, hogy hamarosan nagyobb mozgás indulhat. Alul 1025 és 1036 forintnál húzódnak fontos támaszok, a 30 napos mozgóátlag, illetve egy emelkedő trendvonal. Felül a felső Bollinger-szalag jelent egyelőre ellenállási szintet, mely 1062 forint közelében látható.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.