BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Gyengélkednek a pesti tőzsde nagyjai, a forint sincs túlzottan jó formában az MNB kamatdöntése előtt

Kivárás jellemzi a hazai piacot a jegybank kamatdöntését megelőzően, a forint minimális mínuszban kezdte a napot. A BÉT blue chipeji közül egyedül a Magyar Telekom tudott erősödni.

Gyengén indult a nap pesti tőzsdén kedden, a vezető részvények többsége mínuszban kezdte a napot. A BUX index 0,36 százalékkal 73 200 pontig csúszott a nyitást követő percekben.

_VEZ4456
Gyengén kezdték a napot a BÉT blue chipjei / Fotó: Vémi Zoltán

Az OTP árfolyama 0,81 százalékkal 18 410 forintig, a Mol jegyzése 0,15 százalékkal 2726 forintig, a Richter kurzusa pedig 0,09 százalékkal 10 700 forintig süllyedt a nyitást követően, egyedül a Magyar Telekom részvényei tudtak erősödni, a távközlési cég papírjai 0,19 százalékos pluszban, 1044 forinton járnak jelenleg.

Equilor Trader 

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor! 

A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt. 

A forint gyenge oldalát mutatva fordult rá az MNB kamatdöntését megelőző órákra, az euróval szemben 0,08 százalékkal 394,64-ig, míg a dollárral szemben 0,06 százalékkal 353,45-ig csúszott a hazai deviza.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.