BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.

Erős félévet zárt az ANY Biztonsági Nyomda

Az ANY Biztonsági Nyomda bevételét a külföldi megrendelések hizlalták, a cég a stratégiai termékszegmensben növekedésről számolt be.

Az ANY Biztonsági Nyomda 2024. első félévi nettó árbevétele 34,8 milliárd Ft, ami 33 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest. A cég kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti konszolidált eredménye (EBITDA) 6,8 milliárd forint, az üzemi eredmény 5,7 milliárd forint – derül ki a vállalat közleményéből.

ANY Biztonsági Nyomda Nyrt.
Fotó: Móricz-Sabján Simon / Világgazdaság

A stratégiai termékszegmensek közül a biztonsági termékek, megoldások forgalma 10,8 milliárd forint, amely 6,4 milliárd forinttal, 145 százalékkal magasabb 2023 első feléhez viszonyítva. A kártyagyártás, megszemélyesítés árbevétele 3,6 milliárd forintot ért el, ami éves szinten 14 százalékos növekedést jelent.

A növekvő számú export projektek 2024 első felében továbbra is stabil alappillérei a Nyomda fejlődésének

 – jelentette ki Zsámboki Gábor, a vállalkozás vezérigazgatója. Az ANY az év elején azzal került a hírekbe, hogy Superior ANY Global néven leányvállalatot hozott létre az Egyesült Államokban a Superior Packaging & Finishing amerikai céggel közösen. Az ANY 51 százalékot, a Superior 49 százalékot tulajdonol a vállalatból.

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.