BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatalmas gödörben indította a napot a Richter, bal lábbal keltek a BÉT nagyjai

A BUX index félszázalékos mínuszban nyitotta a szerdai kereskedést, a forint sincs túl jó formában. A Richter kapta el leggyengébben a rajtot, a Mol árfolyama minimális pluszban kezdett.

Jelentős mínuszban indult a kereskedés a pesti tőzsdén szerdán, a BUX index 0,52 százalékkal 72 934 pontig csúszott a nyitást követő percekben. A rajtot a Richter papírjai kapták el a legrosszabban.

Nincs túl jó formában a Richter / Fotó: Róka László

A gyógyszeripari vállalat kurzusa 1,21 százalékkal 10 610 forintig zuhant a kezdő gongszót követően, és hasonlóan rossz lábbal kelt az OTP is, melynek jegyzése 0,65 százalékkal 18 430 forintig esett a kereskedés első perceiben.

A Magyar Telekom részvényeivel a tegnapi záróáron folyik a kereskedés, 1024 forintért adják a papírokat, míg a Mol minimális pluszt tud mutatni a nyitás után, 0,07 százalékos pluszban, 2712 forinton áll jelenleg a jegyzés.

Equilor Trader 

Kereskedj és fektess be a jövő technológiájával – Bárhol, bármikor! 

A megjelenés támogatója az Equilor Befektetési Zrt. 

A forint tegnap délutáni erősödése után a mai reggelt már valamivel gyengébben kezdte, az euróval szemben 0,05 százalékkal 393,28-ig, míg a dollárral szemben 0,35 százalékkal 352,67-ig szaladt fel a keresztárfolyam.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.