BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Telt ház előtt dőlhet el a szlovák bajnokság a Dunaszerdahely javára, utazik a Fradi B-közép is

Az év mérkőzésére készül a Felvidék: a dunaszerdahelyi DAC csapata ugyanis a rivális Slovan Bratislavát fogadja. Ha a hazai csapat nyer, eldőlhet a bajnokság is.

Három forduló van hátra a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból, de már most kvázi bajnoki döntőnek beillő mérkőzést játszanak vasárnap Dunaszerdahelyen. A második helyen álló hazai DAC ugyanis a tabellát két ponttal vezető Slovan Bratislavát fogadja, ha pedig nyer, visszaveszi az első helyet a bajnokságban. A hátralévő két nyerhető meccsen pedig be is húzhatja az aranyérmet. 

Dunaszerdahely 20180630 Labdarúgás 2018 Tavasz felkészülési mérkőzés edzőmérkőzés DAC Dunaszerdahely Ferencváros FTC szurkolók lelátó  zászlóF Dunaszerdahely 20180630 Labdarúgás 2018 Tavasz felkészülési mérkőzés edzőmérkőzés 
DAC Dunaszerdahely Ferencváros FTC 
szurkolók lelátó  zászló
Fotó: Török Attila Nemzeti Sportotó: Török Attila Nemzeti Sport
Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Érthetően tehát igencsak felfokozott hangulatban várják a DAC-drukkerek a mérkőzést, amelyre már kedden elfogyott az összes jegy. 

A DAC tehát telt ház előtt fogadja majd a rivális Slovant, és ehhez még segítséget is kapnak Magyarországról. 

A Fradi-tábor ugyanis különbuszokkal utazik majd a Felvidékre. Mint írják: 

Dunaszerdahelyi barátaink rendszeresen ott vannak a mérkőzéseinken, itt az idő újra viszonozni mindezt!

Hogy pontosan hány fradista lesz majd kint a meccsen, nem derült ki, a teljes utazás a belépővel együtt 7500 forintba kerül, a baráti ár pedig várhatóan sokakat megmozgat majd, ahogy a találkozó tétje is. 

Mint ismert: a szezonban a Fradi és a Slovan a pályán már összemérte erejét, a Bajnokok Ligája selejtezőjében a pozsonyi gárda ugyan Budapesten nyerni tudott 2-1-re, de a visszavágón a Ferencváros megsemmisítette ellenfelét, és 5-3-as összesítéssel, simán továbbjutott a következő fordulóba. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.