BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Macron miatt hagyta ott a Nike-t a Fradi

Az olasz Macron sportszergyártó lett a Ferencváros új mezszponzora. A Fradi minden csapata az új Macron mezekben játszik majd a következő szezontól.

A következő szezontól a Macron olasz sportszergyártó biztosítja a mezeket a Fradi játékosainak.

Fradi
Macron
mezszponzor
Ferencváros
Fotó: Macron

Biztos vagyok abban, hogy a Macronnal közös együttműködésünknek is köszönhetően komoly sikereket fogunk elérni mind hazai, mind nemzetközi szinten 

– mondta az FTC elnöke, Kubatov Gábor. A Macron mezekben nem csak a focicsapat tagjai feszítenek majd, a Ferencváros összes sportosztályának az olasz cég adja majd a ruházatot.

Természetesen a célunk továbbra is az, hogy a klub minél sikeresebb legyen. Megtisztelő számunkra, hogy egy világszerte ismert és prémium-sportszermárka úgy döntött, hogy kiemelten támogatja a Ferencváros működését. Mostantól a Fradiban minden Macron! 

– mondta Kubatov.

Az új mezek teljesen egyediek lesznek. Tervezésüknél a Macron szem előtt tartotta a Fradi történelmét, hagyományait és szimbólumait. A Fradi.hu azt írja, hogy az új csapatruházat úgy lett megalkotva, hogy a játékosok és a szurkolók által egyaránt érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék.

Elég egy pillantást vetni a Ferencváros trófeáira, hogy megértsük a klub versenyszellemét, és ez nagyszerű ösztönzés lesz számunkra, hogy olyan felszereléseket készítsünk, amelyek kifejezik a Zöld Sasok identitását, és a játékosokat és a legszenvedélyesebb szurkolókat is büszkévé tegyék 

– mondta Macron vezérigazgatója, Gianluca Pavanello.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.