BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
Sziget

Kiszivárogtak a Sziget árai: mutatjuk az itallapot

A sörök ára mintegy száz forinttal emelkedett tavalyhoz képest, a röviditaloké pedig még ennél is kevesebbel. A koktélok ára ismét három- és négyezer forint körül mozog.

Kiszivárogtak a 2024-es Sziget Fesztivál italárai. Ebből látszik, hogy idén is drága mulatság lesz, ha valaki ott tervezi végigfogyasztani a napot, de az áremelkedés tavalyhoz képest egyáltalán nem vészes.

A Redditre került fel a fesztivál itallapja, szóval ezek még nem a hivatalos, elismert árak.

Idén a csapolt Dreher Gold 1730 forintba kerül, míg tavaly 1690 forintot kellett érte fizetni. Viszont aki a Dreher meggyes sörét szereti, örülhet, mert az most is 1990 forint.

A dobozos sörök ára csak negyven forinttal nőtt a tavalyihoz képest.

A röviditalok, mint

  • a pálinka,
  • a tequila,
  • és a vodka

ára is csak minimálisan emelkedett. A koktélok, mint például a gin-tonic, összehasonlításunk szerint ugyanannyiba kerülnek, mint tavaly, bár így is 3-4 ezer forint lehet az áruk.

Sziget
A Sziget italárai nem növekedtek drasztikusan / Fotó: Sziget Fesztivál

A repoharak árai megmaradtak:

  • a shotos pohár 400 forint,
  • a 3 deciliteres pohár 800 forint,
  • és a félliteres pohár is ugyanennyibe kerül.

Az ásványvíz 990 forint, a szóda decije 200 forint, a jeges tea pedig 1290 forint.

Ahogy azt korábban a Világgazdaság is megírta, a szervezők már előre jelezték, hogy nem lesz nagy drágulás a fesztiválon.

Minden, amit tudni kell a szerdán induló Sziget Fesztiválról

Idén 30. alkalommal rendezik meg a Sziget Fesztivált a Hajógyári-szigeten. A fesztiválon 50 színpadon és sátorban ezernél is több programmal várják a szervezők a vendégeket. A sztárfellépők között olyan előadók szerepelnek, mint Kylie Minogue, Liam Gallagher, Martin Garrix vagy Sam Smith.

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.