BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Egy forintért lehet telket venni Kaposváron

Gőzerővel zajlanak a közművesítési munkák a leendő egyforintos telkeken Kaposvár-Toponáron. Az érdeklődés már most óriási, ám Kaposvár elsősorban fiatal, keresett szakembereket csábítana így a városba.

A szennyvíz- és az ivóvízhálózat már elkészült, s várhatóan október közepére a teljes közművesítése befejeződik azoknak a telkeknek Toponáron, amelyeket egy forintért kínál majd a kaposvári önkormányzat fiatal szakembereknek és családjaiknak - írja a sonline.hu. 

Korábban Toponáron, a Mikes Kelemen utcában és a Kisgáti városrészben is parcellázott már telkeket egy forintért a város. A kezdeményezés célja, hogy Kaposváron tartsa, illetve idecsábítsa a fiatal, jól képzett és keresett szakembereket.

Már most óriási az érdeklődés az egyforintos telkek iránt – tudta meg a sonline.hu Bajzik Imre műszaki igazgatótól. Nem csoda, hiszen a Kócsag utcából nyíló új utcában hatmillió forint körüli egy átlagosan ezer négyzetméteres telek piaci értéke. Ilyenekhez lehet majd hozzájutni egy forintért pályázat útján.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.