BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hatból öt: Orbán és Demján teljes összhangban

Hatból öt – a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) tegnapi fóruma után ezt állapíthatták meg a magyar cégek, szövetségeik képviselői, a kormányalakításra esélyes Fidesz elnöke ugyanis ilyen arányban bólintott rá a szövetség javaslataira.

Orbán Viktor és Demján Sándor, a VOSZ ügyvezető elnöke egyetértett, az adóterheket a régió átlagára kell csökkenteni, és elő kell segíteni, hogy a magyar cégek a győzelem esélyével vehessenek részt a hazai közbeszerzéseken.

A vállalkozók mindig mondták: baj van - interjú Dávid Ferenccel, a VOSZ főtitikárával:



Azokat a célokat is konszenzus övezte, melyek szerint a gazdaság, különösen a kkv-k javára kell átcsoportosítani az uniós forrásokat, a következő kormány gazdaságpolitikájának középpontjában pedig a foglalkoztatás bővítése áll majd.

A korábban már hangoztatott egymillió új munkahelyet a Fidesz szerint tíz év alatt lehet életre hívni, Orbán Viktor kilátásba helyezte az örökösödési illeték megszüntetését is egyenes ági rokonok között. A Hogyan tovább Magyarország? című fórumon az egyes szakmák, ágazatok képviselői is beszámoltak jelen helyzetükről, és javaslatokat tettek az új kormánynak.

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható.


Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.