BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bloomberg: Orbán meghunyászkodhat az EU előtt

A hírügynökség jelentése szerint a fideszes kormányfő visszatáncolhat a költségvetési hiány korlátozásának csökkentésével kapcsolatos tervektől az Európai Unió nyomására.

A Bloomberg tudósítása úgy fogalmaz: elképzelhető, hogy a választást az adócsökkentés ígéretével megnyerő Orbán Viktornak vissza kell táncolnia a hiánycél emelésére vonatkozó tervétől, miután ezt az elképzelést egyértelműen elutasította az EU.

José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke tegnap leszögezte, hogy Magyarország "rendkívül kényes" helyzetben van és további költségvetési konszolidációra van szüksége.

Michael Ganske, a Commerzbank elemzője a hírügynökségnek úgy nyilatkozott: értelmetlen és ostoba a jelenlegi kommunikáció és nem tudni, mi állt Kósa Lajos tegnap, államcsőddel kapcsolatos nyilatkozata mögött.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.