BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nézze meg, milyen weboldalra adott 60 milliót a kormány

A korábbinál lényegesen kevesebb pénzbe, 60 millió forintba került az új kormányzati portál fejlesztése. A kormany.hu múlt hét óta működik, és fokozatosan veszi át az eddigi kormányzati oldalak szerepét és tartalmait.

A korábbinál lényegesen kevesebb pénzbe, 60 millió forintba került az új kormányzati portál fejlesztése. A kormany.hu múlt hét óta működik, és fokozatosan veszi át az eddigi kormányzati oldalak szerepét és tartalmait. A korábbi 240 millió helyett mindössze 60 millió forint (plusz áfa) összegből oldották meg az új, egységes kormányzati portál fejlesztését.

Ezt Nagy Anna kormányszóvivő mondta újságíróknak egy háttérbeszélgetésen, kedden. A kormany.hu-n egységes szerkezetben lehet kapcsolódni a minisztériumokhoz és kormányhivatalokhoz. Felkerülnek rá a kormányzattal kapcsolatos információk, hírek. Egy legfeljebb hattagú csapat szerkeszti majd a központi tartalmakat, ők viszik majd fel a kormány munkájával kapcsolatos híreket, esetenként interjúkat készítenek a kormány tagjaival és videofelvételeken dokumentálják a kormányzati eseményeket.

A munkatársak mind a kormányzati kommunikációnál dolgoztak eddig, csak most a honlap feltöltése is az ő munkájuk lesz - mondta Nagy Anna. Az új portált folyamatosan fejlesztik és igazítják hozzá az igényekhez - tette hozzá. Ennek költsége havi 3 millió forint lesz.

A kormany.hu hírportálként fog működni, vagyis az információk gyorsaságában és exkluzivitásában szeretnék felvenni a versenyt a hírügynökségekkel, más szerkesztőségekkel - jelentette ki a szóvivő.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.