BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Vonaton érkezett a csempészcigaretta Ukrajnából Magyarországra

Vonaton csempésztek cigarettát ismeretlenek Ukrajnából Magyarországra, a pénzügyőrök két szerelvényen csaknem tízezer doboz dohányárut találtak a záhonyi vasúti átrakókörzetben - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága rendészeti osztályának vezetője, sajtóreferense kedden az MTI-vel.

Dávid Zoltán százados elmondta, hogy az Ukrajnából belépő egyik tehervonat három vagonjában, a szállított lemeztuskók közé volt elrejtve mintegy 6500 doboz, magyar adójegy nélküli cigaretta.

Egy másik tehervonaton a csempészek az egyik vagon tetejére helyeztek el 3200 doboz, különböző márkájú cigarettát. Az együttesen több mint hétmillió forint értékű dohányárut lefoglalták, az elkövetők kézre kerítésére pedig nyomozás indult.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.