BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Simicska kiszállt a fecsúti fociból

A felcsúti labdarúgó-akadémia támogatóinak harmada hirtelen eltűnt a szponzorfalról. A Simicska-cégek és Demján Sándor is hátat fordított a sportszervezetnek - írja a Figyelő.

Nem támogatják már a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát (PFLA) a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó vállalatok. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy az akadémia honlapján szereplő listáról az összes korábban ott szereplő Simicska-cég is lekerült. Míg február közepén a Közgép, a Hír TV, és Pro-Aurum Zrt. is a büszke támogatók között volt, jelenleg a három vállalatból már egyik nevével sem találkozhatunk a PFLA szponzorfalán - szúrta ki a Figyelő.

Simicska mellett a másik nagy távozó Demján Sándor, aki eddig nem csak magánszemélyként, de az érdekeltségébe tartozó Trigránit Zrt-n keresztül is szponzorálta az akadémiát, úgy fest azonban ennek mostanra vége. Távozott a Coca-Cola, a BÁV Zrt. az FGSZ és több más kisebb vállalat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.