BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy változás a Lidl Magyarország élén

Grósz Jenő 13 évig vezette a Lidl Magyarországot, szeptembertől azonban régiós igazgatóként folytatja munkáját. Helyére Szlavikovics Zita érkezik, aki jelenleg a Lidl Szlovákiát vezeti.

Miután a Lidl Magyarország igazgatóságának elnökét, Grósz Jenőt 2024 szeptemberétől régiós igazgatói pozícióba nevezték ki a Lidl anyavállalatánál, helyére Szlavikovics Zita érkezik, aki jelenleg a Lidl Szlovákia igazgatóságának az elnöke – derül ki az áruházlánc kedd esti közleményéből.

Grósz Jenő, Lidl Magyarország
Grósz Jenő / Fotó: Lidl Magyarország

A karrierjét a Lidl Magyarországnál 2004-ben kezdő Grósz Jenő távozása mindenképpen fontos változás, hiszen 13 évig vezette az áruházlánc magyarországi leányvállalatát az igazgatóság elnökeként. Elmondása szerint azonban az új feladatot – melynek keretében immár több országért tartozik felelősséggel – örömmel vállalta, hiszen 

a fejlődés és az új kihívások nemcsak a vállalat, de minden  kolléga és személy szerint számára is elengedhetetlen.

Szlavikovics Zita
Szlavikovics Zita / Fotó: Lidl Magyarország

Az őt 2024. szeptember 1-jén váltó Szlavikovics Zita 2007 óta dolgozik a Lidlnél, ebből 11 évet a Lidl Magyarországnál töltött el, hogy aztán több másik országban dolgozzon vezetőként, ezzel széles körű nemzetközi tapasztalatokra téve szert. Az új vezető szintén örömét fejezte ki a kinevezés kapcsán, és jelezte, hogy a cég működését szeretné támogatni azokkal a tapasztalatokkal, melyeket Magyarország után Romániában, Dániában és Szlovákiában gyűjtött.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.