BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kényelemnövelés a Mol-kutaknál

A Marché International étteremlánccal együttműködve kiemelkedő minőségű éttermeket hoz létre a legforgalmasabb autópályák mellett található benzinkútjainál a Mol Nyrt. – jelentette be a minap Geszti László, az olajipari társaság lakossági szolgáltatások igazgatója. Az első két Mol-Marché étterem kialakítását az év végén kezdik meg, és várhatóan 2008 elején nyílnak meg Mosonmagyaróvár térségében. Egyelőre további négy étterem kialakításáról született megállapodás a Mol és a Mövenpick csoporthoz tartozó, svájci központú cég között.

A vendéglátóhely létrehozásához átépítik és 1200 négyzetméteresre növelik a kiválasztott töltőállomások épületét, amely egyenként több százmilliós beruházást igényel. A svájci tapasztalatok szerint az autópályák melletti Marché éttermek vendégeinek 40 százaléka a környéken lakók közül kerül ki – közölte az öt országban 80 éttermet üzemeltető cég vezérigazgatója, Oliver Altherr.

További kényelmi szolgáltatás is megjelent tegnaptól a Mol-benzinkutakon, 100 töltőállomáson ingyenes vezeték nélküli internet- (Wifi-) hozzáférést kínálnak az autósoknak a Wiera Kft.-vel együttműködve. A felhasználók az előzetes regisztráció alapján kapott felhasználónévvel és jelszóval ingyen juthatnak webkapcsolathoz ezeken a pontokon, cserébe mindössze a képernyő felső részén megjelenő csíkban elhelyezett hirdetéseket kell „elviselniük” – vázolta a konstrukciót Kálmán Tamás, a Wiera ügyvezető igazgatója.

Az olajipari cég folyamatosan bővíti a kútjain elérhető szolgáltatások körét. A társaság januárban kezdte meg a vény nélkül kapható gyógyhatású készítmények forgalmazását tíz töltőállomáson, azóta további 32-vel nőtt az értékesítésbe bevont kutak száma, az év végéig pedig további százzal bővül a kör. KZ–TL

Kávézót már az osztrák OMV és a brit–holland Shell is üzemeltet

Az OMV magyarországi hálózatában több mint 60 állomáson üzemel kávézó vagy hidegkonyhás étterem. Melegkonyhás vendéglátóegység ezenfelül négy OMV-állomáson található. A gyógyszer-értékesítés jelenleg még előkészítés alatt van.

A Shell hazai hálózatában jelenleg 65 állomáson kávézókat, a többin kávéautomatákat lehet igénybe venni, friss péksüteményeket 56 kútnál kínál a cég.

Szintén 65 töltőállomáson meleg ételeket (grillcsirke, -kolbász, hot dog, virsli) lehet vásárolni. Szendvicsek az összes helyen kaphatók. Gyógyszereket jelenleg 48 állomáson forgalmaz a Shell Magyarországon.

A Shell hazai hálózatában jelenleg 65 állomáson kávézókat, a többin kávéautomatákat lehet igénybe venni, friss péksüteményeket 56 kútnál kínál a cég.

Szintén 65 töltőállomáson meleg ételeket (grillcsirke, -kolbász, hot dog, virsli) lehet vásárolni. Szendvicsek az összes helyen kaphatók. Gyógyszereket jelenleg 48 állomáson forgalmaz a Shell Magyarországon.-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.