BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nézze meg, milyen a "szupertitkos" CIA-Boeing - Videó!

Felségjel nélküli Boeing 737-es parkol hetek óta a pozsonyi repülőtéren - fedezte fel az egyik szlovák kereskedelmi televízió, amely szerint "nyílt titok", hogy az ilyen gépekkel az Egyesült Államok titkosszolgálatának emberei szoktak repülni - idézi a Hírszerző a távirati irodát.

A repülőgépet a JoJ TV azért tulajdonítja a CIA-nek, mert a 737-es gerincén semmilyen felségjel nincs, a hangárok között "lapító" Boeingen csupán egy "N" betűvel kezdődő nyilvántartási számsor látható, amely azt tanúsítja, hogy a gép az Egyesült Államokban van bejegyezve, ahol a társaság hivatalos honlapja szerint csak belső járatokon, rendszerint sétarepülésekre használják.

A JoJ internetes portálján az olvasható, hogy a gép ablakait sötét fólia takarja, a motort időnként beindítják, de a gép sehová sem repül.

A Boeingbe csak egyetlen férfinak van belépése, aki állítólag amerikai állampolgár.

 A portál pozsonyi repülőtérről származó, nem megerősített információi szerint egy tartalékgépről van szó, amelyet csak szükség esetén használnak.

Az Amnesty International (AI) szlovákiai irodája a hírre reagálva jelezte: ragaszkodni kíván ahhoz, hogy az illetékes szlovák hivatalok adjanak részletes tájékoztatást.

A televízió felvétele ITT látható

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.