BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Félelem vagy csak ébredezés? – BÉT, most

A Budapesti Értéktőzsde indexe kicsit erősített a nyitáshoz képest, a blue chipek jelenleg gyengélkednek, míg a forint a 271-es szint alatt tartja magát.

Egy euró ma reggel 10 óra előtt 270,60 forintot ért, a hazai fizetőeszköz viszonylag egyenletesen tartotta a szintet a nyitás óta. A dollár 194 és 195 forint között mozgott tíz óra előtt, míg egy svájci frank ára 184 forint volt a Budapesti Értéktőzsdén.

Az OTP 5 767 forintot ért, ez gyengülés a pénteki záróárhoz képest. A Mol ára 18 125 forint volt, ami szintén rosszabb teljesítmény a pénteki 18 246-hoz képest. A Richter ára jelenleg 41 100, a gyógyszeripari papírért 300 forinttal kevesebbet kínálnak, mint pénteken.

A reggelnek egyedül a Magyar Telekom örülhet, a részvényekért jelenleg is a pénteki záróárnál többet, 711 forintot adnak és a papír – a blue chipek közül egyedüliként – erősödik.

A BUX jelenleg 21 680 pontot áll. Török Bálint, a Buda-Cash Brókerház elemzője szerint a piacok valószínűleg lereagálják az amerikai tőzsdék pénteki esését.

Friss deviza- és részvénypiaci adatok itt

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.