BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Naprakész raktáradatbázis

A hazai modern raktárpiacot jelentő projektek és szolgáltatók több mint 95 százaléka együttműködő és hűséges partnerük – tudtuk meg Harkácsi Istvántól, a WebSite NetSolution Media Zrt. stratégiai igazgatójától. A 2002-ben alapított raktárinformációs portál (www.raktar.info) a hazai raktárpiacot átfogó magyar, angol és német nyelvű ingatlanpiaci szakportál, melyen a kiadó, eladó, épülő és tervezett raktárakról, ipari ingatlanokról, valamint a raktárpiaci szolgáltatókról jelenhetnek meg részletes információk. Mindemellett aktuális raktárpiaci hírekkel, elemzésekkel segítik a felhasználóik mindennapi munkáját.

A portál létrehozása idején nem létezett átfogó, naprakész raktáradatbázis. A piac nem volt átlátható az érdeklődők számára. Ezt az űrt kívánták megszüntetni a portállal, melyet az indulása óta is folyamatosan fejlesztenek. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.