BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Javulhat a kkv-k forrásellátása

Felülvizsgálná a kormány a pályázati adatlap és a benyújtandó iratok rendszerét

Új pályázatokat kell megjelentetni a kis- és közepes vállalkozások forrásellátásának javítása érdekében, mindezt az Új Széchenyi-terv irányvonalának megfelelően. Az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlönyben jelent meg. Közben a kormány elrendelte az európai uniós források átcsoportosítása érdekében szükséges lépések Európai Bizottsággal történő egyeztetésének előkészítését is.

A kkv-k részére juttatandó európai uniós források növelésének érdekében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) és a közvetlen szakmai felügyelete alá tartozó Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) már meg is kezdte a Gazdaságfejlesztési operatív program, valamint a Közép-magyarországi operatív program 2009 és 2010-re vonatkozó akciótervei módosításának kidolgozását – tudatta lapunkkal a fejlesztési tárca.

További részletek a holnapi Világgazdaságban!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.