BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kiderült, mire költenének a magyarok, ha tudnának - nyer a Real és az Omega

A QUDAL – QUality meDAL Piackutatás keretében magyar embereket kérdeztek arról, hogy mit vennének, mire költenének, ha a pénz egyáltalán nem jelentene akadályt, és ha egyedül és kizárólag a minőségre ügyelnének, amikor a vásárlásról és a fogyasztásról döntenek.
 
A válaszadók túlnyomó része a Samsungot választotta a legmegbízhatóbb mobiltelefon-gyártónak.

A rövidtávfutó Usain Bolt szerezte meg az első helyet a világ legjobb sportolója kategóriában a magyarok szerint, míg ugyanígy az FC Real Madrid a legjobb sportklub a világon,

Amikor magyar személyek minőségi kategóriáiról beszélünk, a válaszadók Gyurta Dánielt választották meg a legjobb magyar sportoló/sportolónő kategória győztesévé.
 
A legjobb magyar együttesnek az Omegát jelölték, a legjobb magyar énekes kategóriában pedig Rúzsa Magdi emelkedett ki leginkább. A világ legjobb zenei előadója vagy énekese kategóriában az első helyen Madonna végzett.
 
A felmérés kereskedelmi kategóriáiban Magyarország lakossága a legmagasabb minőségi színvonal képviselőiként a következőket jelölte: Mizo tej, Uncle Bens rizs, Nivea arckrém, Lenovo laptop, Nike sportcipő, OTP bank, Szentkiralyi ásványvíz, Visa hitelkártya.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.