BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megnyitották a Letenye felé vezető két sávot az M7-esen

Megnyitották az M7-es autópálya Letenye felé vezető két sávját csütörtök délután a 157-es és a 158-as kilométer között, a táskai pihenőhelynél, ahol szerdán felborult és kigyulladt egy üzemanyagot szállító kamion - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője az MTI-t.

Pécsi Norbert Sándor elmondta: az érintett szakaszon befejeződtek az újraaszfaltozási munkálatok, a forgalom óránkénti 100 kilométeres sebességkorlátozás mellett haladhat.

Hozzátette: várhatóan 18 órától Budapest felé is járható lesz az autópálya mindkét sávja, addig azon az oldalon a leállósávon lehet közlekedni. Az osztályvezető közölte: a részletes kárfelmérés még tart, de a balesetet szenvedett kamionból kifolyt benzin nagyobb környezeti kárt nem okozott.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.