BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ez lehet a következő forradalom az élelmiszerek tartósításában

Az élelmiszer-fagyasztás új módszerének teljes körű megváltoztatása világszerte akár 6,5 milliárd kilowattórával is csökkentheti az energiafelhasználást évente.

Az új élelmiszer-fagyasztási módszerre való áttérés biztonságosabb és jobb minőségű fagyasztott termékeket eredményezhet, miközben energiát takarít meg, és csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást. Az amerikai Mezőgazdasági Minisztérium Mezőgazdasági Kutatási Szolgálat (USDA ARS) tanulmányáról bővebben az Agrokép.hu oldalon olvashatnak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.