BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Színes autókkal ünnepel az ötvenéves M GmbH

A BMW M 50 Jahre nevű limitált széria a legnépszerűbb M modellekből készül. Mindenfelé az évfordulóra utaló jelvényeket találunk, és van egy új karbon első koptató is, de igazán a színek teszik különlegessé az autókat. Az észak-amerikai piacra 500 darab BMW M 50 Jahre készül az M3 Competition xDrive-ból. Öt különleges Individual szín közül lehet választani, amelyekkel az eddigi M3-as generációkra utalnak, az E30-ast a nem metál Cinnabar Red, az E36-ost a Techno Violet idézi meg, az E46-osra a Deep Interlagos Blue utal, az E92-esről a Fire Orange III-as színt veszik át, az aktuális F80-ast pedig a Limerock Grey képviseli. 

A világpiacon elérhető BMW M5 BMW M 50 Jahre limitált széria az összes hajtással (hátsó kerék/összkerék, kézi kapcsolású vagy automatikus váltó) kérhető, Európában a Carbon Black, Macao Blue, Brands Hatch Grey, Imola Red és a San Marino Blue színek közül lehet választani, a kínai ügyfelek a Fire Orange és a Stratus Grey között dönthetnek – ezekkel a színekkel arra utal a gyár, hogy ott éppen a tigris éve van. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.