BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Autósok, figyelem: a következő napokban sávzárás lesz az M5-ösön

A sávzárás mellett érdemes sebességkorlátozással és hosszabb menetidővel is számolni csütörtöktől. A forgalmi helyzetről az Útinform, valamint a navigációs közösségi autós alkalmazások nyújthatnak felvilágosítást.

Újabb sávzárással folytatódik csütörtöktől az M5-ös autópálya burkolatának felújítása a Budapest felé vezető oldalon, az M0-s csomópont előtti szakaszon – derül ki a Magyar Közút keddi közleményéből.

Zsámbék, 2020. március 5.Munkagép dolgozik a leállósáv felújítási munkálatai során az M1-es autópálya Zsámbék és Bicske közötti szakaszán 2020. március 5-én. Ezen a napon sajtótájékoztatót tartottak a 2020-ban megvalósuló országos útfelújítási projektekről.MTI/Kovács Tamás
Az útfelújítás miatt több napig sávzárás lesz az M5-ös autópályán / Fotó: Kovács Tamás / MTI

A felújítás várhatóan október 28-ig tart, a munkálatokra és a korlátozásokra táblák is figyelmeztetnek majd. 

Az építkezés miatt sebességkorlátozással és ennek megfelelően hosszabb menetidővel is érdemes számolni.

Az útfelújítás miatt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán az M0-s csomópontot megelőzően részlegesen lezárják az M0-s irányába vezető lassító sávot, mely várhatóan csütörtök reggeltől héffő estig tart, ezért a Magyar Közút azt javasolja, hogy a csomópontban fokozott figyelemmel közlekedjünk. A korlátozás ellenére azonban az M5-ös autópályáról folyamatosan biztosítva lesz a lehajtás az M0-s autóútra.

A forgalmi helyzetről az Útinform tájékoztat, de a navigációs, közösségi autós alkalmazások is segíthetnek bennünket az optimális útvonal megtalálásában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.