BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A TV2 megtalálta a Megasztár 4-et is segítő partnert

Június 19-től az M Factory látja el a TV2 telekommunikációs aggregációs feladatait.

Az M Factory Kommunikációs Szolgáltató Zrt. nyerte a TV2 aggregációs szolgáltatásaira kiírt tendert, így júniustól Közép-Európa egyik legnagyobb mobil multimédia vállalata szolgáltatja a kereskedelmi csatorna felhasználók számára nyújtott interaktív projektjeinek technikai megoldásait.

A megállapodás kiterjed a TV2 teljes körű telekommunikációs szolgáltatásainak, így a szavazások, a Call TV műsorok, az SMS-kvízek és a wap.tv2.hu technikai menedzselésére is.

A megállapodás 2008. június 19-én lép életbe, így a megújuló nyári műsorstruktúrához és az ősszel induló új műsorokhoz – többek között a Megasztár 4-hez– kapcsolódó aggregációs feladatokat (szavazás a versenyzőkre, Megasztáros mobil-tartalmak, háttérképek, csengőhangok letöltése) már az M Factory látja el.

Fekete Attila, a TV2 Digitális Média Igazgatója az együttműködés kapcsán így nyilatkozott: „A TV2 Magyarország egyik vezető csatornájaként folyamatosan keresi és használja a legújabb digitális lehetőségeket. Ezért is fontos számunkra, hogy a műsorokhoz kapcsolódó multimédiás szolgáltatások színvonalasak, közérthetőek, és mindenki által könnyen hozzáférhetőek legyenek. Az M Factory, mint a regionális piac vezető szereplője garancia arra, hogy ezek a kiegészítő szolgáltatások továbbra is összhangban legyenek a műsorstruktúrával, a nézők pedig mindig különleges és aktuális tartalmakhoz juthassanak.”  

„Nagy megtiszteltetés és kihívás számunkra, hogy a jövőben mi lehetünk a TV2 aggregációs partnerei – mondta Malcsiner Péter, az M Factory vezérigazgatója. „Az interaktív televíziózás piacán öt éves múlttal rendelkező cégünk számára kiemelt cél - a 100%-os technikai helytállás mellett - új, interaktív projektek fejlesztése a TV2 számára. Feladatunk, hogy kövessük a telefonkészülékek gyors technikai fejlődését, és olyan új ötleteket mutassunk be, melyek az eseti, impulzus alapú aktivitáson túl hosszabbtávú együttműködést tesznek lehetővé néző és csatorna között."

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.