BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Díjat nyert a mobil kaparós sorsjegy

A tartalomszolgáltatók iparági szövetségének Mobile Content Awards gáláján a mobil marketing kategóriában az MFactory saját fejlesztésű terméke, a Mobile Scratch Card – azaz egy mobilra tervezett kaparós sorsjegy - nyerte el a második díjat (Silver Award).

Az elismerés értékét növeli, hogy ezen a gálán az MFactory Zrt. elsőként kapott díjat a közép-kelet-európai tartalomszolgáltatók közül.

A Mobile Scratch Card (MSC), klasszikus kaparós sorsjegy mobilon. Az MSC játék (nyereményjáték, szerencsejáték) mellett marketing célokra (termék promóció, termékkel kapcsolatos közvélemény-kutatás, információgyűjtés felhasználói szokásokról) és adatbázisgyűjtésre is használható, ráadásul interaktív felhasználásra is lehetőséget ad.

„Az MFactory Zrt. két évvel ezelőtt tudatos termékfejlesztésbe kezdett, amellyel a nemzetközi mobil tartalomszolgáltatói versenybe kívánt beszállni versenyképes termékekkel” – mondta el Malcsiner Péter, az MFactory ZRt. vezérigazgatója.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.