A pekingi olimpia évében július és augusztus során a házigazda Kína kulináris ínyencsé-geit kínálja a Lufthansa az első és az üzleti osztályon utazók számára: a Németországból a tengeren túlra repülők a pekingi Ray Lim mesterszakás fogásai közül választhatnak. A First Classon utazók kapribogyós-mazsolás szószban, spenóttal és kuszkusszal tálalt grillezett kagylót, illetve jázminrizzsel és wok-zöldségekkel társított, rukkolával töltött gyöngytyúkmellet is kérhetnek a fedélzeten. A Business Classon helyet foglalók pedig megkóstolhatják a hosszúszemű rizzsel és cukorborsóval tálalt fűszeres pulykamell-csíkokat, illetve a tojásos rizzsel párosított csilis garnélarákot.
Lim a Fülöp-szigeteken született kínai szülőktől. Több mint tíz éve ő a pekingi gourmet-szentély, a „CourtYard“ főszakácsa, ahol a vendégek minden este fantáziadús konyhájá-nak ízeit élvezhetik. A séf meglepő módon nem szakácsnak készült: öt évig tanult a mani-lai egyetem orvosi karán, ahol is fogorvosi kurzusokat hallgatott.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.