BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Lufthansa-menü: grillezett kagyló, kapribogyós-mazsolás szósz

Ray Lim mesterszakács menüit kínálja a Lufthansa a First és Business Class utasai számára.

A pekingi olimpia évében július és augusztus során a házigazda Kína kulináris ínyencsé-geit kínálja a Lufthansa az első és az üzleti osztályon utazók számára: a Németországból a tengeren túlra repülők a pekingi Ray Lim mesterszakás fogásai közül választhatnak. A First Classon utazók kapribogyós-mazsolás szószban, spenóttal és kuszkusszal tálalt grillezett kagylót, illetve jázminrizzsel és wok-zöldségekkel társított, rukkolával töltött gyöngytyúkmellet is kérhetnek a fedélzeten. A Business Classon helyet foglalók pedig megkóstolhatják a hosszúszemű rizzsel és cukorborsóval tálalt fűszeres pulykamell-csíkokat, illetve a tojásos rizzsel párosított csilis garnélarákot.

Lim a Fülöp-szigeteken született kínai szülőktől. Több mint tíz éve ő a pekingi gourmet-szentély, a „CourtYard“ főszakácsa, ahol a vendégek minden este fantáziadús konyhájá-nak ízeit élvezhetik. A séf meglepő módon nem szakácsnak készült: öt évig tanult a mani-lai egyetem orvosi karán, ahol is fogorvosi kurzusokat hallgatott.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.