BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megnyílt a Millennium Tower II. és III. - Kép!

A TriGranit csütörtökön megnyitotta a pesti Duna-parton felépített, egyenként kb. 20.000 négyzetméteres Millennium Tower II. és III. irodaházakat.

Az összesen 64 millió euró értékű beruházással 18 hónap alatt felépített „A” kategóriás irodaházak 40 százaléka már az építés során előbérleti konstrukcióban bérlőre talált; a megnyitáskor a bérbeadási szint elérte a 60 százalékot.

A Millennium Városközpont öt és fél hektáros területén eddig megvalósult fejlesztések közé a hazai kulturális élet központjának számító Nemzeti Színház és Művészetek Palotája, továbbá a Duna-Pest Rezidenciák luxus társasház, valamint az összesen közel 60.000 négyzetméteres Millennium Tower I., II. és III. irodaházak sorolhatóak.

A Millennium Tower II. irodaház 18.325 négyzetméteres, nyolc emeletes
épületét a FIABCI díjas Schön építésziroda tervezte. A szintén átadott nyolcemeletes, 20.434 négyzetméteres Millennium Tower III. irodaház vizuális megjelenése az Ybl-, Pro Architectura- és FIABCI-díjas Vadász Bence építész nevéhez kötődik.

A Millennium Tower III. irodaház első bérlője a Morgan Stanley pénzügyi tanácsadó vállalat. Az átadott irodaházak bérbeadó ügynökségei a CB Richard Ellis és a Cushman & Wakefield nemzetközi ingatlan-tanácsadók.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.