BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A bíróság döntött: közérdekű adat, hogy kik zárták ki a Fradit

Másodfokon is megnyerte a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) ellen indított pert az FTC Pártolói Egyesület.

Az egyesület az alábbi közlemény hozta nyilvánosságra az ítélet kihirdetését követően:

"A mai napon a Fővárosi Ítélőtábla jóváhagyta a Fővárosi Bíróság elsőfokú ítéletét, miszerint a Magyar Labdarúgó Szövetség közérdekű feladatot ellátó szerv, és mint ilyen, a 2006 júliusában a Ferencvárost az élvonalból kizáró Fellebbviteli Licenszadó Bizottság tagjainak a névsora, közérdekű adatnak minősül.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az MLSZ illetékesei távol maradtak a tárgyalástól, és őszintén reméljük, hogy a Bizottság összetétele megfelelt a klublicensz szabályzatban rögzítetteknek. Bízunk benne, hogy az MLSZ híven a saját Rend-Fegyelem-Törvényesség jelszavához jogkövető magatartást kíván folytatni, és a bíróság által megadott határidőn belül kiadja a Licenszadó Bizottság névsorát.



Az FTC Pártolói Egyesület köszönetét fejezi ki Schiffer András ügyvéd úrnak, aki rendkívül felkészülten képviselte Egyesületünket a tárgyalásokon, és tette mindezt díjtalanul, legjobb meggyőződése szerint."

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.