BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A legnagyobb ingatlankonferencia Bécs és München között

Egyetlen nap erejéig egy teremben gyűlnek össze Magyarország és a régió vezető ingatlanpiaci szakemberei. November 11-én negyedik alkalommal rendezik meg a Portfolio Property Investment Forumot.

A szervezők – az előzetes igényfelmérések alapján - mintegy 300 ingatlanpiaci szakember részvételére számítanak a konferencián, akik mintegy 60 előadás keretében vitathatják meg a régió és ezen belül Magyarország legfőbb ingatlanpiaci eseményeit, trendjeit.
 
A konferencia programjának összeállítása során a szervezők támaszkodtak arra a 2007. évi rendezvényt követő felmérésre, amelynek arra irányult, hogyan lehet jobbá és még magasabb színvonalúvá emelni a Portfolio Property Investment Forumot. A rendezvény elismerten a legnagyobb ingatlanos konferencia a bécsi és a müncheni rendezvény között.
 
A programban ismét helyet kap a tavaly nagy sikert aratott komplex városfejlesztési panel, de nemcsak a fejlesztők, hanem a befektetők és az elemzők is szóhoz jutnak, hogy a nagyra törő tervek mellett a másik oldal véleménye is hangot kapjon.
 
A logisztika, lakás-, iroda- és hotelszekciók mellett nagy érdeklődésre számíthat az a beszélgetés is, amelynek során négy régiós főváros főépítésze osztja meg egymással és a hallgatósággal a városfejlesztési terveket, elképzeléseket.
 
A Portfolio Property Investment Forum az elmúlt négy év töretlen fejlődésének eredményeképpen 2008-ra kinőtte a klasszikus belvárosi helyszíneit, így idén teljesen új helyen, a Budakeszi úti Europa Congress Centerben kerül megrendezésre. Az új helyszín új lehetőségeket nyitott meg a program előtt: a rendezvény a délelőtti teljes ülést követően, délután három szekcióra oszlik, így minden fontos terület megkapja a szükséges figyelmet a zöldirodáktól az agglomerációs piacig, a belvárosi retail fejlesztésektől a Balatonig.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.