BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

"Bivalyerős" Blu-ray eszközök DVD konvertáláshoz is

A Buffalo bemutatta két nyolcszoros sebességű Blu-Ray eszközét, melyek a jelenlegi PC-s piac leggyorsabb ilyen jellegű készülékei lesznek. Az új eszközök a mellékelt szoftverrel lehetővé teszik DVD-k HD-közeli minőségre konvertálását is.

Buffalo Technologies tegnap jelentette be új  Blu-Ray eszközeit – írja az ITmánia. Az egyik egy külső Blu-Ray meghajtó, míg a másik egy számítógépbe szerelhető Blu-Ray író és felvevő. Mindkettő nyolcszoros sebességgel fut és egyik sem igényel drivert. Mind a külső, mind a belső készülék képes olvasni és írni CD-t, DVD-t és természeteses Blu-Ray lemezeket is.

Mindkét meghajtó CyberLink szoftverrel érkezik majd, melynek segítségével a DVD-ket a HD-hez közelítő minőségre konvertálni. Emellett az egységek mellé több filmnézésre, szerkesztésre, írásra alkalmas programot mellékelnek.Mindkét meghajtó piacra kerül még a hónap vége előtt. A külső egység 400, a belső pedig 300 dollárba fog kerülni.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.