BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Carrie Bradshaw cipőinek tervezőjét ünnepelték - Képekkel!

Sztárok százai gyűltek össze a Rodeo Drive egyik elit helyén, ahol Manolo Blahnik cipőtervezőt ünnepelték a "Beverly Hills-i Stílus Sétája” elnevezésű díj elnyerése alkalmából. Manolo Blahnik a világ egyik legnépszerűbb prémium kategóriás cipőtervező, legnépszerűbb darabjainak ára meghaladhatja az ezer dollárt.

A sztárok körében népszerű cipőtervező 21-dik alkalommal kapta meg az elismerést, amely egyértelműen bizonyítja népszerűségét a hírességek körében.

Az ünnepségen Blahnik elmondta: köszönettel tartozik a hollywoodi divattervezőknek, úgy mint Gilbert Adrian, Walter Plunkett  és Travis Banton, akiknek szintén hasonló elismeréseket kellene adományozni. A jelen gazdasági helyzettel kapcsolatban Manolo Blahnik kifejtette, nem a vagyon miatt fogott cipők tervezésébe, de reméli, hogy a hölgyek a jövőben is hajlandók lesznek Blahnik cipőket vásárolni, mégha kevesebbet is vesznek belőlük.

Manolo Blahnik 1942. november 28-án született a Kanári-szigeteken. 1965-ben Párizsban elkezdte művészeti és díszlettervezői tanulmányait, ma összesen két butikja van: New Yorkban és Londonban.

Manolo Blahnik, ugyanakkor nem csak a hollywoodi tervezőknek mondhat köszönetet, hanem a Sex és New York sorozat készítőinek is. Egy teljes részt szenteltek ugyanis a neves  tervező Sedaraby fantázianévre keresztelt darabjának. A sorozatnak köszönhetően a Shedaraby ára 485 dollárról több mint ezer dollárra emelkedett.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.