BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Korlátlan zeneletöltés!

A Nokia után a Sony Ericsson is bevezeti a fix havidíjas zeneletöltési szolgáltatást. A rendszer Svédországban indul és jövőre globálissá válik. Az egyetlen szépséghiba, hogy az elérés szolgáltatótól függő lesz.

A PlayNow plus nevű űj szolgáltatatás Svédországban jelenik meg először. A Sony Ericsson is csatlakozik tehát a Nokiához és az Oracle-höz a fix előfizetési díjas zeneszolgáltatásban – írja a PC World. A cégek nagyobb része nem az úgy nevezett flatrate rendszerben, hanem trackenként forgalmazza a zenéket.

A Nokiával ellentétben a Sony Ericsson csak bizonyos szolgáltatókon keresztül teszi elérhetővé a PlayNow-t. Ennek oka, hogy a cég szerint csak olyan partnerekkel állapodnak meg, amelyek nem számolják fel a zeneletöltésből eredő adatforgalmazást a felhasználóknak. Ilyen a svéd Telenor, amely októbertől a W902Walkman speciális változatához ajánlja fel a zeneletöltést. (A Telenor csoport tagja a Pannon is)A használat első hat hónapjában ezer dal közül válogathatnak az előfizetők, majd fél év múlva a leggyakrabban hallgatott száz tracket tarthatják meg. A szolgáltatás Svédországban csak a meghatározott telefonnal, két éves hűségnyilatkozattal érhető el, 15 dolláros havidíj ellenében.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.