BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Mercenaries 2: Minden megvásárolható, ellopható vagy felrobbantható

A Mercenaries 2: World in Flames sodró lendületű, szabadon bejárható világot kínáló játék, mely a teljesen lerombolható Venezuelában játszódik; eltúlzott akciót, hozzá illő karaktereket és temérdek detonációt kínál.

A Mercenaries 2 napjaink legmodernebb polgári és katonai technológiáit teszi elérhetővé a játékos számára, tartalmi szempontból pedig így summázható: minden, amit látsz, megvásárolható, ellopható vagy felrobbantható.

A program valóságos rombolhatósági rekorder a szabadon bejárható világú akciójátékok sorában, ezen felül kifinomult kooperatív többjátékos módot is tartalmaz, melynek jóvoltából a barátok fej fej mellett, online élhetik át az akció minden izgalmát.

A Mercenaries 2: World in Flames Xbox 360® videójáték és szórakoztató rendszerre, PLAYSTATION®3 számítógépes szórakoztató rendszerre és PlayStation®2 szórakoztató rendszerre készült változatai augusztus 31-én szállják meg a boltok polcait Észak-Amerikában. A PC verzió szeptember 5-re várható. A Mercenaries 2: World in Flames a fenti platformokra szeptember 5-től Európában is kapható lesz.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.